Paikallisuutiset

Lohen grillaamisessa kannattaa ottaa huomioon, että lohi paistuu nopeasti. Kalan kanssa lisukkeeksi sopii kasvisvartaat, joihin voi valita kasvikset oman mielen mukaan. Kuva: Noora Limnell

Grilliruoka maistuu kesältä - alkuvalmistelut ovat grillauksen A ja O

Grillissä valmistuvat helposti vaikkapa herkulliset kasvisvartaat sekä lohimedaljongit. Perusmausteilla, suolalla ja pippureilla pääsee kesäkokkaamisessa hyvin alkuun.

Grillaaminen on vahvasti osa suomalaisten kesän ruokailuperinteitä. Sotkamon Martat ry:n puheenjohtajana toimivan Marjatta Huotarin mielestä grillaus tuo mukavaa vaihtelua ruuan laittoon sekä koostumukseen.

– Tämän päivän sähkön hinnalla varmasti on myös edullisempaa valmistaa lohta grillissä, kuin u

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä